SORTEIG de quatre entrades per a l'obra «Assaig T4» de Tràfec Teatre

NacióBerguedà ofereix als seus lectors la possibilitat de veure, gratuïtament, la nova estrena dissabte 9 d'abril

per Aida Morales, 4 d'abril de 2016 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Assaig T4 de Tràfec Teatre Foto: Jordi Plana


NacióBerguedà sorteja quatre entrades per a la nova obra de Tràfec Teatre. Es tracta d'"Assaig T4", una interpretació conceptual dels camps d'extermini nazis, amb diversos paral·lelismes amb l'actualitat. Al carrer Tiergartenstrasse número 4, el 1939, comencen els assajos amb gas per matar els dèbils i improductius dels camps de concentració. Però en aquesta obra es va més enllà. Com va ser, el dia en què, sis anys més tard, se'ls retorna la llibertat?


Tràfec Teatre tornarà a sorprendre amb emocions, sensacions i la realitat mateixa. Aquesta vegada, des de l'escenari del Teatre Municipal de Berga, on actuaran el proper dissabte i diumenge 9 i 10 d'abril, a les 22.00 i 18.00 hores, respectivament. 

Per participar en el sorteig d'una de les quatre entrades per a la sessió de dissabte, només has d'inscriure el nom i cognoms, el correu electrònic i el telèfon de contacte al formulari de sota. Aquest sorteig ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Tràfec Teatre i NacióBerguedà, amb voluntat de difondre el teatre i la cultura a Berga i al Berguedà..
Normes del concurs

- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció pel sorteig.
- El termini per participar es tancarà dijous 7 d'abril a les 16.00 hores.
- Un cop fet el sorteig, NacióBerguedà contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no es respon al contacte després de dues trucades, es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb d'altres participants.
- El guanyador haurà de facilitar el número del DNI a la taquilla del teatre el mateix dia de l'obra, és a dir, el 9 d'abril.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb el diari mitjançant el correu redaccio@naciobergueda.cat
- A través de la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióBerguedà. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació