Gironella inaugurarà una nova ruta històrica amb codis QR i monòlits

El regidor David Saborido presentarà el recurs turístic aquest dissabte

Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:17h
Gironella vol donar un pas més per potenciar els seus recursos turístics. Per això, a partir d'aquest proper dissabte 2 d'abril inaugurarà un nou reclam, a través del qual es facilitarà la coneixença de la història del municipi. Es tracta d'una ruta històrica a través del poble, que es vehicularà a partir de nou monòlits, que es complementaran amb la informació que proporcionaran diversos codis QR. 

Segons ha informat l'Ajuntament de Gironella a través d'un comunicat, els monòlits seran peces metàl·liques que es col·locaran davant dels edificis patrimonials més importants del nucli antic. A través d'aquests, es podran conèixer les seves particularitats i història, aprofundint en el passat de la vila. 

Els detalls de la nova ruta turística els donarà el regidor de Promoció Turística, David Saborido, que, durant l'acte inaugural, explicarà el naixement d'aquesta proposta sorgida a partir de les troballes i documents de l'arxiu municipal. El regidor farà una pinzellada a l'evolució històrica, demogràfica i patrimonial del poble, amb imatges i documents, i, acte seguit, s'iniciarà aquesta ruta des del Pont Vell. 
Arxivat a