Editen «Aligats», un llibre amb més de 50 fotografies sobre l'Àliga de la Patum

El projecte de Jordi Cohen es començarà a distribuir a partir del 23 d'abril

Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:19h
Llibre
Llibre | Jordi Cohen
El projecte "Aligats" que va iniciar fa gairebé un any el metge i fotògraf Jordi Cohen a través de la plataforma Verkami per realitzar un llibre fotogràfic que recollís històries i testimonis de la comparsa de l'Àliga de la Patum ja està a punt de sortir al mercat. De fet, les entregues es realitzaran a partir del seu llançament, el 23 d'abril, amb un 20% de descompte, segons afirma l'autor, si la compra es fa abans del 6 del mateix mes. Aquest es ven a través de la plataforma online de The Folio Club a un preu de 35 euros.

Aquest llibre inclou, més de 50 fotografies, alguns punts de vista íntims dels moments de preparació dels integrants de la comparsa, i intentarà plasmar tots els sentiments, vivències i emocions de les persones que fan ballar una de les comparses més solemnes i amb més valor simbòlic de la Patum. Retrats plens de sentiment, força i emocions, en què es desxifraran alguns dels secrets amagats de l'Àliga.

Segons ja informat l'autor, tots els mecenes podran passar a recollir el llibre el proper 26 d'abril a l'estand de The Folio Club de Barcelona o a l'Oficina de Turisme de Berga. 
 

Una de les fotografies de l'interior del llibre Foto: Jordi Cohen.

 

Una de les fotografies de l'interior del llibre Foto: Jordi Cohen.

Arxivat a