Una vintena de joves del Bisbat passen la «Pasqua Teen» a Berga

La institució religiosa afirma que els adolescents tornen a casa seva amb la "fe renovada"

Redacció
29 de març del 2016
Actualitzat a la 13:19h
Joves participants a les convivències del Bisbat de Solsona a Berga.
Joves participants a les convivències del Bisbat de Solsona a Berga. | Bisbat de Solsona.

Una vintena d'adolescents de tot Catalunya han passat aquests dies de Setmana Santa a Berga, en el marc de les anomenades “Pasqua Teen”, unes convivències impulsades pel Bisbat de Solsona que van ser tutoritzades per la comunitat parroquial de Berga, entre els quals el rector de la ciutat, Marc Majà. 

Durant diversos dies, els joves van combinar rituals litúrgics amb estones de joc, estudi, pregària i religió, segons ha informat el Bisbat. Al seu torn, van compartir experiències i van renovar els “llaços” que els uneixen dins d'aquesta institució. Entre algunes de les activitats més rellevants, hi va haver la ponència que va dur a terme Montserrat Coll, i que va parlar del seu testimoni a l'hora de viure l'alegria de Jesús. A més, els joves també van recórrer els carrers de Berga regalant abraçades als ciutadans que creuaven. 

Segons el Bisbat, la valoració general de la “Pasqua Teen” ha estat “molt positiva”, ja que els participants i els monitors van sortir amb la “fe renovada” i “molta energia” per continuar treballant.
Arxivat a