Més de 500 persones assisteixen a la primera cursa de la Copa Dirt Track Berga

Lluís Massana va liderar la prova, després d'una dura cursa amb el berguedà Franc Serra, que va quedar segon

27 de març del 2016
Actualitzat el 28 de març a les 20:12h
Podi màsters del Dirt Track Berga
Podi màsters del Dirt Track Berga | Adrià Parra
Més de 500 persones van assistir, aquest dissabte, a la primera cursa de la Copa Dirt Track Berga, on van participar alguns dels millors pilots de Catalunya en aquesta modalitat de motociclisme. Una competició organitzada per Berga Ofroad Club al camp de futbol de la capital del Berguedà i que va estar molt disputada, amb la participació d'una quarantena de pilots.

En la categoria reina de la cursa, la màster, el mite del Dirt Track i guanyador d'aquesta copa el 1997, Lluís Massana, va aconseguir una dura victòria, que el gironellenc Franc Serra també va lluitar de molt a prop. De fet, la final entre aquests dos pilots va ser especialment dura, amb un gran nivell i poca diferència, que van deixar moments espectaculars i de gran expectació. Finalment, però Serra va quedar segon, per sobre de Gerard Bailó, que va ocupar la tercera posició.

En categoria open, el lleidatà Jaume Gaya es va proclamar campió, seguit de Joan Noguera i Guillermo Cano; mentre que en infantils/juvenils, Alejandro Rodríguez va liderar la categoria promo 85, i Max Sánchez, la de 65/50.

La segona jornada de la competició de la Copa Dirt Track Berga serà el 16 d'abril a les 19.30 hores al camp de futbol de la ciutat.

Podi open del Dirt Track Berga Foto: Adrià Parra

Podi promo 85 al Dirt Track Berga Foto: Adrià Parra

Podi promo 65 al Dirt Track Berga Foto: Adrià Parra