Puig-reig realitza una segona sessió de transparència amb els veïns

Josep Maria Altarriba i altres membres de l'equip de govern expliquen els principals projectes de l'ajuntament i escolten les suggerències

Redacció
26 de març del 2016
L'Ajuntament de Puig-reig va realitzar, aquest passat dimarts, la segona trobada de transparència municipal amb els veïns del poble. Un compromís electoral d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que, segons ha explicat a NacióBerguedà l'alcalde del poble, Josep Maria Altarriba, es vol continuar realitzant per mantenir informats i aconseguir la major implicació possible dels veïns en la gestió municipal. 

En aquesta segona reunió, en què hi va participar una quarantena de persones, es va explicar el “full de ruta” de la legislatura. A partir d'aquest 2016, ha remarcat Altarriba, el nou govern ja ha pogut establir el pressupost municipal, un fet que dóna major marge de maniobra per tirar endavant accions, projectes i campanyes diferents: “Serà el primer any sencer que estarem aquí, i ara ja hem pogut triar la línia a seguir”. 

Entre els principals projectes, segons l'alcalde, hi ha la campanya de civisme que es va iniciar fa setmanes, el desenvolupament del nou reglament de participació ciutadana i l'arranjament de la plaça Nova que “està en molt mal estat”. A més, també es volen començar a reparar i renovar quadres elèctrics que estan “molt malmesos” i, fins i tot, ha dit, podrien ser perillosos, així com arreglar tot el que estigui pendent. Segons ell, el més important és millorar la qualitat de vida dels habitants de Puig-reig, i que l'ajuntament no s'embarqui “en grans infraestructures”. 

Durant la mateixa reunió, els veïns també van poder traslladar les queixes i suggerències, a través d'una línia de contacte que l'alcalde considera “molt positiva”. “A vegades cal veure l'ambient que es respira per saber què es fa bé i què malament”, ha sentenciat.
Arxivat a