La CUP de Borredà proposa aprofitar turísticament els molins de la riera de Margançol

El ple municipal aprova estudiar-ne la integració dins del projecte turístic i patrimonial del poble

per Redacció , 22 de març de 2016 a les 13:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Riera de Margançol. Foto: Assumpta Duran


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha aportat aquesta setmana al Ple municipal de Borredà una proposta per aprofitar turísticament i culturalment els diversos molins que es troben al llarg de la riera de Margançols i que, en alguns casos, poden ser susceptibles de ser visitats.


Així es va instar a través d'una moció en la sessió plenària aquest passat dilluns, tot i que, segons han informat, només es va acordar estudiar-ne la situació, per tal d'integrar-los dins del projecte turístic i patrimonial del municipi. 

Tal com han informat, aquesta moció, que respon a una de les seves promeses electorals, instava a aprofitar aquest “reclam turístic” que, malgrat ser privat, en casos com el del molí de Subirà, s'havia acabat restaurant amb diners públics. Per això, es demanava planificar un itinerari que passés pels diferents molins que hi ha al llarg de la riera, i que es permetés veure aquestes construccions, amb informació de cadascuna a través de panells informatius, tríptics, murals i una senyalització del camí.

 

Participació