S'obre el termini per votar el cartell anunciador de la Patum Infantil

A partir d'aquest diumenge es poden votar els millors a l'Oficina de Turisme de Berga

Redacció
09 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:00h
Cartells finalistes Patum Infantil 2017
Cartells finalistes Patum Infantil 2017
La Patum Infantil ja té els sis cartells finalistes per anunciar la festa d'enguany. Segons ha informat l'Associació de la Patum Infantil, aquest diumenge s'obre el termini per votar-los, que s'allargarà fins al dia 23 d'abril, igual que els cartells de la Patum. 

Entre els finalistes, es troben el primer i segon cartell guanyador de cada categoria. Els cartells de la Patum Infantil s'agrupen en tres categories. La primera engloba els alumnes de primer i segon de primària; la segona, els de tercer i quart de primària, i la tercera els de cinquè i sisè. De tots els cartells participants, les escoles ja n'han fet una primera selecció d'un màxim de cinc per classe, i posteriorment, del total de cada categoria, el jurat ha escollit aquests sis finalistes. Enguany el jurat ha estat format per l'alumna de secundària escollida per sorteig entre tots els delegats de 1r d’ESO, Queralt Santacreu; el dissenyador gràfic, Xavi Vidal; el guanyador del cartell de la Patum de l’any passat, Albert Escànez; l'artista gràfica, Eva Ordás; el representant de la Patum Infantil, Ernest Ferrer i la regidora de cultura, Mònica Garcia. 

El resultat de la votació popular, que comença aquest diumenge i que es pot fer a l'Oficina de Turisme de Berga, decidirà el cartell que es convertirà en el programa d'actes i cartell informatiu de la Patum Infantil 2017.


 

Categoria 1. 1r Premi

 

Categoria 1. 2n premi


 

Categoria 2. 1r premi


 

Categoria 2. 2n premi


 

Categoria 3. 1r premi


 

Categoria 3. 2n premi

Arxivat a