La Volta Ciclista a Catalunya provocarà un breu tall de trànsit a la C-16 a Bagà

Uns 600 mossos d'Esquadra regularan el trànsit durant els dies que dura l'eseveniment esportiu

Redacció
24 de març del 2016
Actualitzat a les 9:38h

Volta Ciclista a Catalunya (Arxiu). Foto: Adrià Costa


La 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà sortida a Bagà aquest dijous durant la seva quarta etapa, provocarà un breu tall de trànsit a la C-16 al seu pas pel municipi. Concretament, serà entre les 12.30 i les 12.40 hores del migdia, just quan els ciclistes hauran sortit del poble. 

La quarta etapa tindrà final a l'estació d'esquí de Port Ainé, tot i que abans ja s'haurà passat per Calella, Mataró, Olot, Girona i Alp. Al llarg de més de 1.000 quilòmetres, però, els participants també passaran per Rialp, Valls, Sant Joan Despí i Vilanova i la Geltrú. 

Durant els dies que duri l'esdeveniment esportiu, el Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d'esquadra han establert un dispositiu especial amb el desplegament d'uns 600 efectius. L'objectiu, segons han informat, és garantir el bon desenvolupament de la prova esportiva i minimitzar els efectes que la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària catalana. 

A la cursa hi participen 25 equips i 192 corredors, entre els quals els guanyadors de les tres Grans Voltes, és a dir, el guanyador del Giro d'Itàlia, Alberto Contador; el guanyador del Tour de França, Chris Froome, i el campió de la Volta Espanya, Fabio Aru, entre molts altres ciclistes de renom internacional.