Berga acollirà un concert contra la pobresa infantil

L'actuació serà el proper 25 de març amb l'Orquestra Unesco Barcelona i la coral de l'EMMB

Redacció
17 de març del 2016
Actualitzat el 18 de març a les 15:32h
Presentació del concert que es farà a Berga dins del Cicle de Música Solidària
Presentació del concert que es farà a Berga dins del Cicle de Música Solidària | Fundació Caixes Catalanes
Berga acollirà, aquest proper 25 de març, un concert únic pel seu component social i solidari. De fet, serà un dels 24 concerts que composaran el Cicle de Música Solidària que ofereix l'Orquestra Amics Unesco de Barcelona, i que té per objectiu lluitar contra la pobresa infantil. 

Aquest, segons han informat, comptarà amb la participació de la coral de l'Escola Municipal de Música de Berga, i està impulsat per la Fundació Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el grup BBVA, dirigit Denis Comellas. 

Al concert “Divendres Sant” es podran escoltar cors i àries de les passions de J. S. Bach. Els beneficis recaptats per la venda d'entrades i les aportacions de la fila 0 es destinaran íntegrament a projectes adreçats a infants de Càritas de Berga. A banda, una de les voluntats del concert serà fer arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment. 

El cicle, han indicat, s'allargarà durant tot el 2016, després d'iniciar-se a Tortosa el passat 3 de gener, i passant per Berga el 25 de març. No obstant això, l'Orquestra també passarà 22 localitats més. 

 
Arxivat a