Associacions de veïns de Berga agraeixen que s'hagi iniciat la reparació de l'ascensor

El veïnat també agraeix a l'Ajuntament de Berga que s'hagin recol·locat les plaques de carrers que van ser retirades

Redacció
17 de març del 2016
Actualitzat a les 16:45h

Ascensor que puja fins al Santuari de Queralt Foto: Wikimedia Commons


Les associacions de veïns de Berga han emès un comunicat per agrair públicament a l'Ajuntament de Berga la seva "implicació" en la reparació de l'ascensor de Queralt, que feia uns tres mesos que estava espatllat. A la vegada, però, han demanat que continuïn treballant per establir un protocol perquè, en cas d'avaria, es pugui actuar amb celeritat, tal com demanava Queralt 2016. 

Així mateix, també han volgut destacar la recol·locació de les plaques dels carrers de mossèn Espelt i plaça mossèn Armengou, ja que així ho havien reivindicat. Pel que fa a l'Ateneu Columna Terra i Llibertat, que van ser qui va retirar les plaques, han demanat que s'apliqui la normativa municipal, ja que "qualsevol bretolada ha de rebre la sanció corresponent". 

"El govern municipal de l'Ajuntament de Berga sempre ens trobarà al seu costat a l'hora de millorar la convivència i la qualitat de vida" dels berguedans, han conclòs. 

L'ascensor de Queralt es va començar a arreglar aquest dilluns, tal com així ho va explicar a NacióBerguedà el regidor d'Urbanisme, Oriol Camps. Segons va dir, les reparacions podrien tardar una setmana, i tindrien un cost d'uns 2.500 euros, que assumiria de manera subsidiària el consistori. 
Arxivat a