La Trobada Comarcal de Dones aplega unes 80 persones a Gironella

Una caminada, tallers i un concert van omplir la jornada

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 17:21h
Caminada pels entorns de Gironella
Caminada pels entorns de Gironella | CCBerguedà
Unes 80 persones, majoritàriament dones, es van aplegar aquest cap de setmana, per participar en les activitats de la 9a Trobada Comarcal de Dones. Aquesta es va fer a Gironella, organitzada des del Servei d'Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila. 

Segons han informat, la caminada familiar va comptar amb unes 40 persones. Una prova saludable, de recorregut fàcil i que va permetre conèixer i gaudir de l'entorn de Gironella, amb un bon esmorzar final. Acte seguit, es van realitzar dos tallers de benestar i salut. El primer, sobre els beneficis de la gimnàstica hipopressiva, en què hi van participar 35 persones; mentre que al segon, de cuina creativa, s'hi van sumar 37 participants. 

A més, i com a novetat de la trobada, Dani Magyk va realitzar serveis de canguratge durant el matí, entretenint una quinzena de nens i nenes. I per acabar, l'actuació de Vermut Musical a càrrec de Mireia Castanyer i Carme Altimiras, de l'Escola de Música de Puig-reig, va tancar l'acte. En aquest, també hi van participar el president del Consell Comarcal i alcalde de Gironella, David Font, i el conseller d'Atenció a les Persones i alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara. 
 

Trobada de Dones del Berguedà celebrada a Gironella. Foto: CCBerguedà

Arxivat a