La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Bagà el 24 de març

S'espera la participació d'Alberto Contador, Chris Froome i Fabio Aru, entre els millors del món

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 15:53h

Volta Ciclista a Catalunya (Arxiu). Foto: Adrià Costa


La 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar pel Berguedà, aquest proper mes de març. Més concretament, farà escala a Bagà el proper dijous 24 de març, durant la quarta etapa de la cursa, amb final a l'estació d'esquí de Port Ainé. Un recorregut de 172 quilòmetres, que sortirà del carrer Raval a les 12.30 hores, després de passar el control de firmes dels corredors. 

La Volta Ciclista començarà el 21 de març a Calella i finalitzarà el 27 del mateix mes a Montjuïc. Al llarg del seu recorregut, els ciclistes passaran per diversos municipis catalans, entre els quals Mataró, Olot, Girona, Alp, Bagà, Rialp, Valls, Sant Joan Despí i Vilanova i la Geltrú, realitzant, en total, més de 1.000 quilòmetres. 

Enguany, a més, s'espera la participació dels últims guanyadors de les tres Grans Voltes, és a dir, el guanyador del Giro d'Itàlia, Alberto Contador; el guanyador del Tour de França, Chris Froome, i el campió de la Volta Espanya, Fabio Aru, entre molts altres ciclistes de renom internacional.