Els Superfilharmònics de Gironella porten la música al carrer

Els alumnes de 3r de l'Escola de Gironella aprenen a tocar el violí, la viola, el violoncel i el contrabaix

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 15:23h
Alumnes de 3r de l'Escola de Gironella, després de tocar al carrer.
Alumnes de 3r de l'Escola de Gironella, després de tocar al carrer. | Escola de Gironella
Els alumnes de 3r de l'Escola de Gironella que participen en el projecte dels Superfilharmònics han realitzat, aquest dilluns, un primer concert a l'aire lliure. A les 10.00 del matí, segons ha informat el centre a NacióBerguedà, els joves s'han desplaçat fins a l'avinguda Catalunya, on han ofert als veïns, pares, mares i públic tot un seguit de cançons prèviament apreses i assajades.

Malgrat que només ha estat un trimestre, els Superfilharmònics ja han après a tocar música amb violins, violes, violoncels i contrabaixos utilitzant diferents tècniques a l'hora de tocar, com ara el pizzicato o fregant amb l'arquet. 

Aquesta actuació, però, no ha estat la primera, ja que els nois i noies ja van realitzar un concert a finals d'any a la Residència Sant Roc del municipi. L'Escola de Gironella es va estrenar aquest any en el projecte conjunt amb l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) i diversos centres de la capital. De fet, és l'única escola descentralitzada que el porta a terme, amb una valoració molt positiva de l'activitat i la formació. 
 

Actuació dels Superfilharmònics de Gironella. Foto: Escola de Gironella


Arxivat a