Teatre, musicals, circ i concerts ompliran Berga fins al juliol

Les actuacions començaran aquest dissabte i s'allargaran fins el 22 de juliol

Redacció
16 de març del 2016

Teatre Municipal de Berga Foto: AjBerga.


L'agenda cultural del Teatre Municipal de Berga s'ha acabat d'omplir d'actuacions fins aquest proper mes de juliol. La primera, de fet, ja s'iniciarà aquest proper cap de setmana, amb el concert “Músiques de l'Holocaust” del Quartet Brossa i l'Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), i l'espectacle de circ “Entredos”, tot i que també hi haurà musicals, teatre, dansa i concerts. 

A partir del proper cap de setmana, es podrà veure l'obra teatral “Assaig T4” de Tràfec Teatre; el concert simfònic “Les IndesGalentes&Co” del VII Projecte Simfònic de l'EMMB amb les escoles de música de Puigcerdà i la Seu d'Urgell; l'obra “Un pas i neu i un pas” d'Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien, de l'EOI Berguedà; els concerts de l'EMMB “Cançons del mar” i “Queralt! (Un petit musical”; l'espectacle “Zaquizamí” de la companyia Roberto G Alonso; l'obra “La bohèmia” i, finalment, el concert “4 Estacions de Vivalvi” i “Gli Incogniti” dins del marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus. 

El preu de les entrades oscil·la entre els 5 i els 16 euros, amb descomptes per a joves, i es poden comprar a través de Tincticket o a la guixeta abans de la funció. 

Consulta el cartell amb totes les actuacions, dia i preu