El Consell Comarcal demana paciència davant del canvi d'ubicació de contenidors

Francesc Xavier Francàs celebra la bona "acceptació" que està tenint aquesta mesura entre la població

Redacció
15 de març del 2016
Actualitzat a les 11:06h

Contenidor de plàstic ple. Foto: Maria Diaz


El conseller comarcal Francesc Xavier Francàs ha celebrat que el canvi d'ubicació dels contenidors a la ciutat de Berga estigui tenint una "bona acollida" i, en aquells casos que això no sigui així, ha demanat paciència, ja que la reubicació d'aquestes instal·lacions no està tancada. 

Es responsable d'aquesta àrea al Consell ho ha afirmat en una roda de premsa aquest dilluns, on ha reconegut que el canvi de lloc pot provocar "trastorns" i una modificació dels hàbits per a algunes persones. Tot i això, ha manifestat que, en el seu conjunt, el resultat ha de ser positiu, amb millores dels índexs de reciclatge a la ciutat. 

De fet, aquesta va ser la principal preocupació del Consell Comarcal quan es va plantejar aquest canvi. Segons van afirmar, el fet de tenir tot el conjunt de contenidors de rebuig, orgànic i reciclatge junts, fomentaria aquesta pràctica. Ara per ara, ha indicat Francàs, s'està en un estadi molt inicial, i potser s'haurà de modificar alguna cosa o col·locar alguna illa més. Sigui com sigui, però, ha celebrat i donat les gràcies per "l'acceptació" d'aquesta mesura per part de la ciutadania. 

Justament, aquest dilluns al matí s'ha fet pública la crítica d'alguns veïns de Berga, que han decidit continuar llençant les escombraries en el punt on hi havia anteriorment els contenidors.
Arxivat a