L'Ajuntament de Gironella posa a concurs el disseny del cartell de la Festa Major

El guanyador rebrà 300 euros

per Redacció, 13 de març de 2016 a les 11:38 |
Vistes de Gironella. | AjGironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La imatge de la Festa Major de Gironella que tindrà lloc del 19 al 23 d'agost d'aquest 2016 serà, segons ha informat el seu ajuntament, la que els mateixos ciutadans triïn. Per això, s'ha obert la convocatòria d'un concurs per crear el cartell corporatiu d'aquesta festa, en què es convida tots els artistes locals i comarcals a presentar les seves obres. 

Les propostes de cartells es poden fer fins el proper 30 d'abril a l'atenció de la Regidoria de Cultura i Festes de forma presencial, o mitjançant un correu certificat o per missatgeria. Els dissenys, ha destacat el regidor Lluís Vall, han de ser originals i inèdits, i el tema ha d'envoltar la Festa Major. 


En aquest concurs, la tècnica pot ser lliure, tot i que apta per a la seva reproducció en quadricromia. Per això, es desaconsella l'ús de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. 

Pel que fa al premi, ha destacat Vall, serà de 300 euros, amb presència a tots els elements promocionals del la Festa Major.

 

Consulta les bases del concurs

 

Participació