El PP assegura que López Noguera va ser «apallissat» dues vegades a Berga

Dolors Montserrat explica el cas d'una dona de Berga a qui li van trencar els vidres de casa per penjar una bandera espanyola

Redacció
11 de març del 2016
La diputada popular al Congrés, Dolors Montserrat
La diputada popular al Congrés, Dolors Montserrat | PPC


El Partit Popular (PP) ha tornat a situar Berga en el centre del mapa del conflicte Catalunya-Espanya. Aquesta vegada, de la mà de la diputada popular al Congrés Dolors Montserrat que, en declaracions a RAC1 aquest passat dissabte va assegurar que l'exregidor popular a la capital del Berguedà, Joan Antoni López Noguera, havia estat “apallissat” dues vegades per persones de l'àmbit independentista. 

Un malestar, ha destacat, que recau essencialment sobre els carrecs polítics, però que també es fa present en el dia a dia de molts ciutadans. Per exemple, ha denunciat, el cas d'una senyora de Berga que, segons explica, li van trencar els vidres de casa dues vegades per posar la bandera espanyola. 

En aquest sentit, Montserrat ha assegurat que existeix un problema de “convivència”, amb un sector que no “respecta” i que “pressiona” les persones que no pensen igual. “Jo mateixa ha patit gent que m'ha reconegut (…) en concret dos senyors que em van dir fora de Catalunya, foteu fàstic”. Sobre això, la diputada del PP ha negat ser “anticatalana”, i ha afirmat que aquestes acusacions la “ofenen absolutament”. Així mateix, ha lamentat la “pressió” que pateixen a Catalunya els membres del Partit Popular o d'altres formacions que no aposten per la independència. 

Bressol de l'independentisme

Berga ja va ser coneguda arreu de l'estat espanyol quan, en una convenció del PP a Valladolid, López Noguera va plantejar aquest mateix problema i va assegurar que aquesta ciutat era el "bressol de l'independentisme radical". Segons va dir, el Partit Popular en aquesta comarca està sotmès a la "pressió de radicals independentistes", motiu pel qual, en aquest territori i a la Catalunya Central, és"molt difícil ser del PP i trobar candidats". 
Arxivat a