CANVI DE NOM DE CARRERS

Les AAVV de Berga reclamen la recol·locació «immediata» de les plaques de carrers

Els veïns demanen que s'apliqui la normativa, però també en tots els casos de pintades a murs i carrers

per Redacció, 10 de març de 2016 a les 15:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Plaques retirades del carrer mossèn Espelt i la plaça mossèn Armengou de Berga. Foto: Ateneu Columna Terra i Llibertat.


Les associacions de veïns de Berga de la Font del Ros, Capdamunt de la Vila, Casampons, Santa Eulàlia, el Tossalet, la Valldan, el Parany, Quatre Barris, Serra de Noet, els Pedregals, el Carrer de la Pietat, Cal Rosal i Bellesguard han lamentat i condemnat la retirada de les dues plaques de carrers dedicades a mossèn Espelt i mossèn Armengou


Segons han indicat, esperen que l'equip de govern les recol·loqui de manera "immediata", a part d'imposar una sanció per a l'entitat o les persones que han dut a terme d'acció. De la mateixa manera, han continuat, esperen que s'apliqui la mateixa resposta per a aquells grups o persones que fan pintades a la ciutat, com ara la que hi ha a la façana de pedra del Lidl, a l'entrada sud de Berga. 

Els veïns insten a tenir una ciutat més respectuosa, neta i cívica i, per això, consideren que la "bretolada" de retirar les plaques no ho afavoreix. Malgrat que respecten la voluntat de tothom de voler canviar el nom dels carrers, han demanat que s'apliqui la normativa vigent, i que es restitueixi la normalitat el més ràpid possible. 

 

Participació