Més de 500 persones omplen la primera vetallada de Kick Boxing a Berga

Alter Sport fa una valoració molt positiva dels combats i de l'actuació dels seus lluitadors

Redacció
06 de març del 2016
Actualitzat a les 22:51h
Vetllada de Kick Boxing a Berga.
Vetllada de Kick Boxing a Berga. | Carlos Bertrán
Més de 500 persones han omplert, entre lluitadors i assistents, la primera vetllada de Kick Boxing que s'ha organitzat a Berga. Aquesta s'ha celebrat dissabte al Pavelló Vell de la ciutat, sota l'organització del gimnàs Alter Sport, que n'ha realitzat una valoració molt positiva. 

Segons han explicat a NacióBerguedà, van ser deu combats, dels quals dos d'exhibició i vuit amateurs. Aquests es van realitzar amb tres assalts de dos minuts, i els sis competidors berguedans que hi van participar, han remarcat, van defensar el seu estat de forma amb un “bon paper". Aquests són Sergi Puertas, John Gallego, Ilyas El Oumari, Michael Leautaud, Alex Leautaud, Pere Figueras i Duvan Aguilar. 

Els lluitadors pertanyents al gimnàs de Berga van realitzar un combat d'exhibició i cinc amateurs. En el cas del primer, el va encapçalar Puertas, amb un bon debut a la vetllada. Pel que fa a la resta Aguilar no va poder competir a causa de l'accident del seu contrincant; Gallego va perdre als punts en el seu debut contra un rival ja més experimentat; El Oumari va guanyar als punts en el seu segon combat; Figueras va fer un combat nul després d'un fort cop a la cama en el primer assalt, i els germans Leautaud van vèncer per abandonament, en el cas de Michael, i per KO tècnic en el segon combat, pel que fa a Àlex. 

El Kick Boxing és una art marcial que barreja cops de puny de boxa amb puntades peu i cops de genoll des de les cuixes i fins al cap. En aquesta vetllada, els berguedans van competir amb lluitadors de diversos gimnasos de Catalunya, entre els quals el Box Gym Manresa, l'Oswald Gym de Girona i el Team Albino de Lloret.

Segons Alter Sport, és important donar a conèixer aquesta art marcial que cada vegada és més coneguda i practicada, i fan una valoració "altament positiva", tant dels resultats esportius, com de l'assistència de públic en un esdeveniment nou a la ciutat. A part dels combats, la vetllada també va comptar amb l'exhibició dels grups de hip hop del gimnàs.