Una cinquantena de persones recullen brossa i consciencien sobre civisme a Puig-reig

La regidora Alba Camps assegura que ha estat una activitat satisfactòria, a través de la qual s'han recollit moltes escombraries

Redacció
06 de març del 2016
Actualitzat a les 14:16h
Els participants en l'activitat de civisme a Puig-reig aquest diumenge.
Els participants en l'activitat de civisme a Puig-reig aquest diumenge. | Alba Camps
A Puig-reig hi ha més brossa i escombraries abandonades del que molts veïns es poden arribar a pensar. Si més no, en diversos terraplens i vorals de carreteres i camins. I si bé moltes vegades la població no n'és conscient, aquest diumenge l'Ajuntament de Puig-reig ha volgut organitzar una activitat per a revertir-ho. 

Es tracta del primer acte de la campanya "La teva petjada construeix Puig-reig", un programa que impulsarà activitats fins al mes de juny, i que intentarà posar fre i millorar la consciència de civisme entre veïns i veïnes del poble. Aquest diumenge, segons ha explicat a NacióBerguedà la regidora de Benestar Social, Ciutadania i Salut, Alba Camps, hi han participat una cinquantena de persones, sobretot, famílies amb molts nens i nenes petits. 
 

Recollida d'escombraries a Puig-reig. Foto: Alba Camps


"Aquest és l'objectiu", ha destacat Camps, que ha valorat "molt positivament" el transcurs de l'activitat. En aquest punt, ha assumit que que no era un acte convencional, com ara una gimcana o altres actes activitats per a nens, però que tothom n'ha sortit content i satisfet. 

Camps també ha volgut posar de relleu la gran quantitat de brutícia que s'ha trobat en determinats punts. "Quan vas amb cotxe, no t'hi fixes, potser no la veus", ha indicat, però ha sentenciat: "Ens hem adonat que els camins estan molt i molt bruts, i si t'hi pares a pensar, és brutal la porqueria que hi ha". 

Amb aquesta activitat, que ha començat amb un esmorzar amb coca i xocolata i ha finalitzat amb una entrega de premis, el consistori de Puig-reig busca començar a conscienciar la ciutadania de la necessitat de ser més respectuosos amb l'entorn. Aquest projecte neix amb la voluntat de contrarestar les conductes incíviques i pocs acceptables que s'han detectat durant els últims mesos. A part de la brutícia, l'Ajuntament de Puig-reig també parlarà dels animals i del soroll. 
 

Diverses persones recollint brossa a Puig-reig aquest diumenge. Foto: Alba Camps

 

L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, recollint brossa. Foto: Alba Camps

 
 
Arxivat a