Montse Venturós diu que estan esperant l'autorització per arreglar l'ascensor de Queralt

L'alcaldessa de Berga assumeix el "malestar" de la ciutadania entorn de l'afectació en aquest equipament

Aida Morales
03 de març del 2016
Actualitzat a les 16:25h

L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, a la roda de premsa. Foto: Aida Morales.


L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha manifestat aquest dijous en roda de premsa el seu malestar entorn de l'avaria que impossibilita el funcionament de l'ascensor que permet pujar fins al Santuari de Queralt. Segons ha dit, actualment l'Ajuntament està esperant l'autorització d'Inberga Tur, per veure si realitzen aquesta actuació de manera subsidiària o no. 

Cal tenir en compte, que una sentència feta pública aquest mateix dijous condemna l'empresa concessionària a retornar aquesta instal·lació, l'hostatgeria de Queralt i l'Hotel Berga Park al consistori. La resolució, però, no és ferma, i s'espera que Inberga Tur opti per presentar un recurs d'al·legació durant els propers 15 dies. 

Serà a partir d'aquest termini, que l'Ajuntament es planteja tirar endavant les reparacions. De fet, durant els últims anys el consistori ja s'ha gastat més de 75.000 euros de manera subsidiària en aquesta instal·lació

Venturós ha lamentat el "malestar" que s'ha fet palès durant els darrers dies amb els veïns, Comissió de Queralt 2016 i el Gremi d'Hosteleria, que han presentant una instància demanant una reunió amb les parts, i ha afirmat que aquest sentiment "és present". Així mateix, ha considerat "bàsic" que el servei estigui en funcionament, però ha demanat temps. 
Arxivat a