Berga celebrarà la seva primera vetllada de Kick Boxing amb 15 combats

Set lluitadors berguedans del gimnàs Alter Sport lluitaran aquest dissabte

Redacció
03 de març del 2016
Actualitzat a les 18:59h
Els lluitadors berguedans que participaran a la vetllada de Kick Boxing
Els lluitadors berguedans que participaran a la vetllada de Kick Boxing
Berga acollirà, aquest dissabte 5 de març a les 18.00 hores al Pavelló Vell, la primera vetllada de Kick Boxing que hi ha hagut mai a la ciutat. Quinze combats de diferents categories d'aquesta art marcial, que barreja cops de puny de boxa amb puntades peu i cops de genol des de les cuixes i fins al cap. 

La vetllada acollirà uns 30 competidors de set clubs d'arreu de Catalunya, segons ha explicat Alter Sport a NacióBerguedà. Entre aquests, es trobarà el del gimnàs organitzador de Berga, el Box Gym Manresa, l'Oswald Gym de Girona i el Team Albino de Lloret. En el cas de l'equip berguedà, s'hi aportaran set competidors, cinc d'ells que debutaran, mentre que dos ja van ser campions de Catalunya l'any passat. 

Segons Alter Sport, és important donar a conèixer aquesta art marcial que, al seu torn, cada vegada és més coneguda i practicada. 

Per poder veure els combats, s'hauran de treure entrades anticipades al gimnàs, als bars Pica Pica i La Perla Negra, o bé directament dissabte a la guixeta. El preu serà de 10 euros anticipada, o 12 comprant-la en el mateix moment.