Puig-reig inicia una campanya per fomentar el civisme, després de detectar problemes

“La teva petjada construeix Puig-reig” refermarà la importància de tenir un municipi net i respectuós

Redacció
03 de març del 2016
Bosses, llaunes i deixalles escampades per una plaça, en imatge d'arxiu
Bosses, llaunes i deixalles escampades per una plaça, en imatge d'arxiu | Cristóbal Castro
L'Ajuntament de Puig-reig iniciarà aquest diumenge 6 de març a les 10.00 del matí la nova campanya “La teva petjada construeix Puig-reig”, que vol servir per conscienciar la ciutadania de la necessitat de tenir conductes cíviques i respectuoses amb l'entorn i el nucli urbà. Aquesta es presentarà a l'antiga biblioteca de la plaça Nova, amb un esmorzar amb coca i xocolata per a tothom, i un joc que incentivarà la recollida de deixalles. 

El projecte, segons han informat, neix amb la voluntat de contrarestar les conductes incíviques i poc acceptables que durant els últims mesos s'han detectat a nivell local. Aquestes, han continuat, dificulten la convivència entre els habitants del poble. El soroll, les deixalles i la gestió dels animals, han indicat, en són alguns exemples. 

L'acte de diumenge, en què s'entregaran premis a les persones que hagin recollit més deixalles, serà el primer de tota una campanya que continuarà fins al mes de juny d'aquest 2016. En aquest projecte de conscienciació, han dit, també hi participaran els alumnes de l'IES de Puig-reig.