Fan públic el primer fotograma de la pel·lícula «Pàtria»

El film es gravarà fins a mitjans de març als escenaris naturals del Berguedà, el Bages, el Solsonès i l'Alt Empordà

Redacció
01 de març del 2016
Actualitzat a les 18:17h
Primer fotograma de la pel·lícula
Primer fotograma de la pel·lícula
El primer fotograma de la pel·lícula Pàtria, dirigida per Joan Frank Charansonnet i sobre la llegenda d'Otger Cataló i els nou barons de la fama, ja ha vist la llum. L'han fet públic les productores del film cinematogràfic, tot afirmant que la gravació als entorns naturals del Berguedà, el Bages, el Solsonès i l'Alt Empordà està anant sobre rodes. 

En aquest primer fotograma, es desvetlla un dels moments transcendentals de la pel·lícula, amb l'actor català Miquel Sitjar representant el protagonista. Aquest últim cap de setmana, la pel·lícula es va gravar a Guardiola de Berguedà i a Bagà. En aquest darrer escenari, es va representar una de les escenes més impressionants del film, la crema de bruixes, tot i que també l'ambient de poble i de carrer al segle VIII. 

Aquesta pel·lícula compta amb la col·laboració de grans actors de renom com Boris Ruiz, Joan Mossotkleiner i Miquel Gelabert, entre d'altres, i vol aprofundir sobre els orígens de Catalunya i de la identitat catalana. Una film èpic i popular, que s'espera poder estrenar als cinemes abans d'acabar l'any.