Presenten una instància a l'Ajuntament perquè es repari l'ascensor de Queralt

Les diferents associacions de veïsn de Berga i el Gremi d'Hostaleria demanen una reunió urgent per desencallar la situació

Aida Morales
01 de març del 2016
Actualitzat a les 14:22h
Moment en què s'ha presentat la instància a l'Ajuntament de Berga.
Moment en què s'ha presentat la instància a l'Ajuntament de Berga. | AAVV de Berga

Representants de les AAVV de Berga. Foto: AAVV de Berga


Tal com van anunciar aquest dilluns al migdia, les diverses associacions de veïns de Berga i el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Berguedà han presentat una instància a l'Ajuntament de la ciutat, demanant que es convoqui una reunió amb les diferents parts, així com amb els veïns, entitats, Queralt 2016 i el capellà custodi del santuari, per posar fil a l'agulla a la reparació de l'ascensor de Queralt, que fa més de dos mesos que està inactiu. 

Aquesta instància, han explicat, s'ha presentat per demanar una resolució urgent i immediata a aquest problema, ja que les activitats entorn del Centenari de la Coronació es començaran a accelera en breu i, a més, l'ascensor és un element "indispensable" per a diversos col·lectius de la ciutat i de fora.

Així com ja van lamentar en un comunicat, d'aquesta instal·lació en depenen "moltes persones", sobretot aquelles de determinada edat, amb problemes de mobilitat o que van amb criatures. A més, suposa una mala imatge de cara al turisme i un "greuge" per al conjunt de la ciutadania. 

Al lliurament de la instància hi han assistit Rosa Farràs, en representació de l'Associació de Veïns del Capdamunt de la Vila; Dolors Corts i Josep Costa, en nom de la Font del Ros; Joan Boixader, veí de Casampons; Joan Ramon Bella, com a representant dels Quatre Barris, i Jordi Travé en nom de l'Associació de Veïns del Tossalet. 
 

Moment en què s'ha presentat la instància a l'Ajuntament de Berga. Foto: AAVV de Berga

Arxivat a