Els parcs es converteixen en eines d'educació al Berguedà

Els alumnes de sisè de totes les escoles de Berga realitzaran sortides per conèixer l'entorn i aprendre a respectar-lo

Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 9:59h
Sortida d'alumnes de Vedruna Berga per conèixer els parcs.
Sortida d'alumnes de Vedruna Berga per conèixer els parcs. | AjBerga.
Els parcs, boscos i entorn natural en general s'han convertit, des de fa uns anys, en una bona eina d'educació ambiental al Berguedà. Cada any, els alumnes de sisè de les diferents escoles de Berga participen en el programa “Coneguem els nostres parcs”, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb el suport de l'Ajuntament de Berga que, com a objectiu, es planteja que els escolars coneguin els elements, ecosistemes i espècies del medi natural, així com a respectar-los. 

Tots els alumnes, segons han informat, reben una primera formació teòrica a les aules a través d'una plataforma virtual. Després, les escoles fan una visita al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Obac, on un equip de monitors els guien a través d'un itinerari concret, i els ensenyen els diversos recursos i ecosistemes.

De Berga, la primera escola que ha realitzat l'activitat és Vedruna i, el divendres 4 de març serà el torn del centre de Sant Joan. L'escola de Santa Eulàlia farà la sortida dijous 17 de març, mentre que els alumnes de l'Escola Xarxa i La Valldan la faran el dijous 17 de maig.
Arxivat a