Brams, Nyandú, Tomeu Penya i Guillem Albà, al Clownia 2016

La tercera edició del certamen se celebrarà del 23 al 25 de juny

Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 10:04h

Fotografia de família d'alguns dels artistes del Clownia 2016, amb el cartell del festival. Foto: ACN


La tercera edició del Clownia Festival dels Txarango ha tancat el seu cartell aquest dimarts amb la incorporació de noms com Brams, Itaca Band, Buhos, Nyandú, Tomeu Penya, Animal o Pepet i Marieta, entre altres. En l'apartat internacional, el certamen també ha anunciat les actuacions de l’ivorià Tiken Jah Fakoly i els japonesos Tex & Sun Flower Seed.

Com a gran novetat, el festival es desenvoluparà al llarg de tres nits, del 23 al 25 de juny, amb una primera jornada de concerts gratuïts a la plaça Major de Sant Joan de les Abadesses (el Ripollès) per celebrar la revetlla de Sant Joan. La participació de Guillem Albà, amb l’espectacle Marabunta i impartint tallers de clown, és un altre dels reclams.

A tots aquests noms se'ls ha de sumar les actuacions ja anunciades d'Els Catarres, La Raíz, Itaca Band i Will and The People. L'organització del Clownia serà un dels grans projectes de Txarango per al 2016, un any que se'l prendran de descans i reflexió després de dos discos i cinc gires consecutives. De fet, serà la primera vegada que no actuaran en el seu propi festival.