El berguedà Xavier Caballol puja al podi del Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat

L'atleta paralímpic acaba tercer en les categories de persecució i quilòmetres

01 de març del 2016
Actualitzat a les 14:05h
Podi C2 amb Xavi Caballol a la dreta.
Podi C2 amb Xavi Caballol a la dreta. | ederació Catalana de Ciclisme
L'atleta berguedà Xavier Caballol, representant la Selecció Catalana, ha aconseguit finalitzar en tercera posició al Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat en pista. L'atleta, a qui li falta una cama, ha acabat tercer al podi en les categories de persecució i quilòmetre.

De fet, el grup de catalans en què es trobava Caballol ha realitzat un molt bon paper en aquests campionats celebrats a la localitat madrilenya de Galapagar. Entre aquests, Juanjo Méndez, que ha acabat primer en quilòmetre i persecució, i Albert Vandellòs segon.

Pel que fa al berguedà, ja va sorprendre en la darrera Sailfish Half Triatló de Berga el passat mes de setembre. Conjuntament amb Pep Peraire, a qui li falta una mà, i Isabel Alarcon, va disputar aquesta duríssima prova per equips sota el nom “No ve d'un tros”. Els tres van fer una emotiva entrada a la meta després de 5 hores, 8 minuts i 36 segons, a través dels quals van realitzar 1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres a peu.

Guanyadors del Campionat d'Espanya Foto: Laura Inbianco /Federació Catalana de Ciclisme