Els Giovinetto omplen el Teatre de Berga, en un concert emotiu i de record a Ramon Noguera

La Comissió del Centenari de la Mare de Déu de Queralt ven el 100% d'entrades

Redacció
29 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:19h
El Cor Giovinetto al Teatre Municipal de Berga.
El Cor Giovinetto al Teatre Municipal de Berga. | Manel Iglesias
Impactant, emocionant i amb un ple absolut, és com es va viure aquest diumenge el primer concert del Cor Giovinetto a Berga. Va ser al Teatre Municipal, amb les 711 butaques, entre platea i amfiteatre, ocupades, i amb un públic seguidor, que va cantar i escoltar les cançons d'aquest jove cor berguedà. 

El concert dels Giovinetto servia per col·laborar amb els actes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, i els diners de les entrades, anaven destinats a aquesta gran efemèride religiosa, festiva i cultural, que enguany viurà Berga i comarca. En aquest sentit, la Comissió organitzadora del Centenari ha valorat molt postivament "l'èxit" d'aquest concert que, amb poca estona, va acabar de vendre totes les entrades disponibles a la guixeta, ja que la majoria ja s'havien venut de manera anticipada a través d'Internet. 

Durant el concert, els joves van voler fer una menció especial al seu mestre i qui va ser fundador i director de la Polifònica de Puig-reig, Ramon Noguera. Justament dissabte, els joves havien assistit a l'enterrament d'aquest músic i compositor que va morir a finals de la setmana passada. Una cerimònia que, segons van explicar a NacióBerguedà, els va ser difícil i molt emotiva, ja que conjuntament amb tots els membres de la Polifònica, van convertir el comiat en un gran concert

Entre les cançons que van cantar, moltes de les quals ja van interpretar al concurs de TV3 Oh Happy Day!, destacava "Paraules d'amor", "Amor particular" o cançons del musical Mar i Cel com "Perquè he plorat" o "L'Himne dels Pirates". 
 

Arxivat a