El llibre de condol de Muriel Casals passarà pels diferents municipis del Berguedà

El llibre es trobarà aquesta setmana a l'Oficina de Turisme de Bagà

Redacció
22 de febrer del 2016

Muriel Casals, en un dels primers actes de Junts pel Sí Foto: Adrià Costa


El llibre de condol que va posar a disposició de tota la ciutadania Òmnium Cultural del Berguedà durant la setmana passada, serà present, també, en diversos municipis del Berguedà, després de la petició realitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la comarca.

Segons han informat, es va creure “important” que el llibre de condol pogués passar de municipi en municipi, per tal d'apropar-lo el màxim als berguedans i que tothom tingués l'oportunitat d'adreçar unes últimes paraules amb caràcter pòstum a la diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium, que va morir el passat 14 de febrer, després de no poder superar les conseqüències d'un accident amb una bicicleta. 

L'ANC Berguedà ha informat que el llibre estarà a disposició dels municipis durant una setmana i que, en aquest cas, el primer lloc on estarà, serà l'Oficina de Turisme de Bagà. Aquesta instal·lació està situada al carrer Raval de la vila, amb horari d'obertura de dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 hores, dissabtes de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores, i diumenge de 10.00 a 13.00 hores. 

Una vegada marxi de Bagà, passarà per Guardiola de Berguedà, Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Gósol, Saldes, Vallcebre, la Nou de Berguedà, Cercs, Borredà, Vilada, Avià, Casserres, Montmajor, Puig-reig, Sagàs, Gironella, Olvan i altre cop a Berga. Els horaris i dies per a cada municipi encara s'han de concretar, segons l'ANC.