Montmajor inaugura l'ampliació del pont de Sorba i el camí del cementiri

La Diputació de Barcelona ha destinat a aquestes obre més de 169.000 euros

Redacció
21 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:38h

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, inaugurant el pont de Sorba, a Montmajor. Foto: DipuBcn.


La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l'alcaldessa de Montmajor, Maria Teresa Marmi, han inaugurat, aquest dissabte, les obres d'ampliació del pont de Sorba, així com l'arranjament del camí del cementiri al sector de Sant Feliu de Lluelles. D'aquesta manera, ha remarcat Conesa, la Diputació reafirma el “suport i cooperació” als municipis petits, en la prestació de serveis i per garantir l'equitat al territori. 

L'ampliació del pont de Sorba s'ha concretat en dues subvencions de 27.040,76 euros el 2014 i 73.500 el 2015. Pel que fa a l'arranjament del camí de Sorba a Sant Feliu de Lluelles, la Diputació hi ha destinat dues partides de 55.153,52 euros i 13.520,38, les dues el 2014, a través de diversos programes . 

Per a Conesa, millorar aquests dos camins és una “contribució al benestar, la seguretat i la qualitat de vida” perquè els veïns de Montmajor es puguin quedar al territori, així com perquè vingui gent nova a viure dins l'entorn rural i a emprendre. En el cas de Montmajor, el municipi té menys de 500 habitants, que viuen repartits a l'entorn del terme municipal, i que requereixen d'unes infraestructures adequades per a moure's.