El Camí dels Bons Homes arriba a la fira holandesa «Fiets en Wandelbeur»

Dos itineraris turístics del Berguedà es presentaran a la reconeguda fira dels Països Baixos

Redacció
19 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:29h

Fira Fiets en Wandelbeur. Foto: ADBerguedà.


El Camí dels Bons Homes i el Camí de l'Últim Càtar, basat en la història de Guilhem Belibasta, es presentaran durant aquest cap de setmana a la Fiets en Wandelbeurs d'Utrech, una de les fires més importants d'Europa especialitzada en senderisme, ciclisme, turisme actiu i esportiu, que es fa als Països Baixos. 

Aquestes dues rutes turístiques tan pròpies del Berguedà arribaran a aquesta fira de al mà de la marca “Pirineus de Barcelona”, que s'exposarà en el marc del mostrador de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona. En aquesta fira, el Berguedà exposarà les seves ofertes de senderisme, BTT i activitats a la natura, i els seus representants mantindran entrevistes amb agències de viatges i operadors turístics neerlandesos. 

A banda, també es presentarà un nou producte, que és la Travessa del Camí dels Bons Homes, un itinerari turístic creat de manera col·lectiva per les agències de viatges Pedratour del Berguedà i Discover Pyrenees de la Cerdanya, per tal de millorar la comercialització dels paquets, i tenir més beneficis pel territori.