Una xerrada descobrirà a la gent gran com poder-se protegir davant d'abusos legals

El Consell Comarcal impartirà una xerrada sobre els instruments jurídics a l'abast de les persones grans

Redacció
24 de febrer del 2016
Una xerrada aquest proper dijous 25 de febrer a les 17.00 hores al Casal de la Gent Gran de Berga descobrirà els diferents instruments jurídics que tenen les persones grans per protegir-se davant de situacions d'abús. Així ho ha informat el Consell Comarcal del Berguedà a través d'un comunicat, amb la voluntat de donar eines i recursos a aquest col·lectiu davant d'una situació molt més habitual del que es podria esperar. 

Entre algunes d'aquestes eines per protegir els seus drets, destaquen les voluntat anticipades, l'autotutela, la tutela, el testament o la incapacitació. A banda, també hi ha altres instruments, segons destaca el Consell, perquè la gent gran es pugui protegir, preveient la pèrdua de la seva capacitat de decidir. 

La xerrada estarà conduïda pel doctor i advocat Jordi Muñoz, que també és president de l'Associació per a la Investigació dels Maltractaments, i s'emmarcarà dins del projecte “Berguedà en Xarxa”, concretament en el treball que porta a terme la Taula de Gent Gran. 
Arxivat a