Queralt 2016 critica el «greuge» i la «vergonya» de no tenir ascensor des de fa dos mesos

La Comissió Organitzadora dels actes del Centenari demana que arreglin l'avaria de l'ascensor que puja fins al Santuari el més aviat possible

Aida Morales
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:02h

Ascensor que puja fins al Santuari de Queralt Foto: Wikimedia Commons


La Comissió Organitzadora del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ha denunciat, aquest dijous mitjançant un comunicat, el "greuge" pels berguedans i visitants, i la "vergonya" que consideren que suposa pels anhels turístics de la ciutat, que l'ascensor que permet l'accés fins al Santuari de Queralt faci dos mesos que està espatllat. 

Davant d'aquesta situació, la Comissió afirma que no buscarà "culpables", sinó que demana que s'autoritzi la reparació amb la "màxima celeritat", encara que això suposi avançar el cost dels treballs per, més tard, establir qui se n'ha de fer càrrec. Així mateix, també insten a crear un protocol perquè, en cas de qualsevol altra avaria, s'hi pugui treballar abans de 48 hores per tal de minimitzar els greuges als usuaris. 

A més, recorden que properament es realitzaran més actes previstos en el marc del Centenari i que, molts d'ells seran al mateix Santuari. En aquest punt, han remarcat la urgència de tenir arreglat aquest ascensor. 
Arxivat a