La berguedana Rosa Anna Castillo, nova directora de Relacions amb l'Administració de Justícia

El consell executiu aprova aquest dimarts el seu nomenament

Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:20h
La berguedana Rosa Anna Castillo i Picas, nascuda a Berga el 1964, ha estat nomenada pel Govern de la Generalitat nova directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, dins del Departament de Justícia. Aquesta proclamació s'ha donat a conèixer aquest dimarts després del consell executiu, en què també s'ha fet efectiu el nomenament de Juli Gendrau com a director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, dins del Departament d'Interior. 

Castillo és llicendidada en Dret per la Universitat de Barcelona, amb la titulació de Dret Civil Català. Des de 1989 és funcionària del cos superior de lletrats de l'Aministració de Justícia del Ministeri de Justícia, des d'on ha desenvolupat la seva principal trajectòria professional, amb inicis dins del partit judicial de Terrassa. 

Segons han informat, Castillo va treballar al Departament de Justícia de la Generalitat com a cap de servei de la Subdirecció General de Planificació i Estudis de la Direcció General de Relacions amb l'Administració de Justícia des del 2004 fins al 2007 i, a partir del 2011 i fins el moment, es va encarregar de la Subdirecció General de Planificació i Programes de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia. A través d'aquest últim càrrec, ha indicat el Govern, Castillo ha realitzat i participat en estudis, disseny i implementació del nou model organitzatiu anomenat oficina judicial, així com en el projecte d'implementació de l'expedient judicial electrònic e-justicia.cat
Arxivat a