S'obren les inscripcions pels cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix classes presencials i sempresencials, amb preus variables

Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:14h
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), l'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà han obert les inscripcions perquè, qui ho vulgui, es pugui matricular en un dels cursos que s'ofereixen des del Servei Local i Comarcal del Berguedà, amb l'objectiu d'aprendre la llengua i d'aconseguir certificats oficials acreditatius de l'idioma. 

Segons han informat, s'ofereixen cursos presencials i en línia semipresencials de diferents nivells, entre els quals d'iniciació, millora o perfeccionament. Per accedir-hi cal tenir 18 anys o bé 16 i no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya, i el preu varia segons el nivell i la situació socioeconòmica. De fet, hi ha reduccions d'un 70 i un 50% per a persones en situació d'atur, pensionistes o jubilades. 

Totes les persones interessades i que no tinguin certificat acreditatiu en llengua catalana faran una prova de nivell, que es realitzarà durant aquest mes de febrer. L'objectiu del CPNL és oferir solucions formatives adequades per ajudar les persones que volen ampliar els seus coneixements de català, així com incentivar-ne l'ús, ja sigui en l'àmbit social, personal o professional. 
Arxivat a