Casserres millora les instal·lacions del camp de futbol i del pavelló

L'Ajuntament col·loca un nou marcador al camp i pinta línies per nous esports al pavelló

Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:32h

Nou marcador del camp de futbol de Casserres. Foto: AjCasserres.


Durant els darrers dies, l'Ajuntament de Casserres ha millorat algunes de les instal·lacions del camp de futbol i del pavelló d'esports del municipi. Segons ha informat l'Ajuntament, aquestes remodelacions s'han realitzat per optimitzar el servei i ampliar l'oferta esportiva del poble. 

En el cas del camp de futbol, es va instal·lar un nou marcador en una zona més visible. L'objectiu, segons han indicat, és que sigui més accessible pels aficionats dels partits, així com que serveixi per renovar la cara visible d'aquest camp. El nou marcador, construït per la brigada amb una placa d'acer inoxidable, s'ha personalitzat amb l'escut de l'equip de Casserres Club de Futbol.

Pel que fa al pavelló d'esports, s'han repintat les línies de joc que hi havia actualment de bàsquet i futbol sala i, tal com han precisat, s'ha aprofitat per afegir les de bàdminton i voleibol. Aquests dos nous esports, de fet, ja s'estan duent a terme a l'escola i a través d'algunes classes extraescolars des del mes de setembre. A més, també s'han comprat jocs de pals amb altures graduables per poder instal·lar la xarxa de tennis, bàdminton o voleibol, i s'ha fet un repintat de les parets.