ERC recorda a la CUP que deixar-los governar Berga no significa un «xec en blanc»

Els republicans demanen a l'equip de govern que posin en marxa "projectes de ciutat"

Aida Morales
12 de febrer del 2015
Actualitzat el 12 de febrer del 2016 a les 18:42h
Butlletí d'ERC a Berga.
Butlletí d'ERC a Berga. | Aida Morales.
El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha avisat a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) que el fet de deixar-los governar, després de les darreres eleccions municipals, no significa un “xec en blanc”. Ho ha esgrimit aquest partit en el seu primer butlletí municipal, que han començat a repartir per Berga, tot recordant a l'equip de govern que, malgrat dirigeixin la ciutat, ho fan “en minoria”. 

En aquest sentit, ERC ha criticat a la CUP que durant els primers sis primers mesos de govern no han tirat endavant cap projecte de ciutat i que, en aquelles qüestions que s'han mogut coses, com ara el possible canvi d'ubicació del SES Serra de Noet, no hi ha hagut voluntat de diàleg ni de consens. 

Segons Esquerra, una de les coses més importants que hauria de fer l'Ajuntament de Berga és establir quines són les seves prioritats. En aquest punt, la gestió de la natura i de la cultura haurien de ser puntals d'aquesta estratègia que, tal com recorden els republicans, ja definien en el seu programa electoral a través de dos projectes; Berga ciutat saludable i Berga capital de la cultura popular catalana. 

Davant de tot això, i fent balanç del primer mig any de govern, ERC considera que s'hauria de començar a parlar de projectes a curt, mitjà i llarg termini i, més enllà de controlar la despesa, també caldria posar sobre la taula els principals “projectes estratègics” de ciutat, tant per generar ingressos, com per dinamitzar el municipi i la comarca. 
Arxivat a