La construcció de la nova escola de Gironella començarà durant aquesta legislatura

David Font i Roger Ballús demanen al Departament d'Ensenyament que s'iniciï aquest 2016

Redacció
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:59h

Trobada entre membres de l'Ajuntament de Gironella i del Departament d'Ensenyament. Foto: AjGironella.


La nova escola pública de Gironella, que ja disposa de projecte executiu des del 2014, es començarà a construir durant aquesta legislatura. Aquest és el compromís que ha adquirit la Generalitat de Catalunya, després que aquest dimarts, l'alcalde de Gironella, David Font, i el regidor d'Ensenyament de la vila, Roger Ballús, es reunissin amb el nou director general de centres públics, Lluís Baulenas. 

Durant la trobada, els dos polítics berguedans van traslladar la preocupació arran de la demora en la construcció del centre, així com la necessitat d'acotar en el temps la licitació i execució de l'obra. En aquest punt, el Departament d'Ensenyament no va donar dates exactes, però Ballús va insistir en que això es comencés a desencallar durant aquest 2016, ja que el procés de construcció preveu durar 23 mesos. 

Les obres d'aquest nou centre costaran quatre milions d'euros, i l'Ajuntament de Gironella ja ha demanat al Departament que això es pugui incloure en els propers pressupostos de la Generalitat, que encara no s'han donat a conèixer.
Arxivat a