Pau Bartoló i Núria Picas, els més ràpids de la Trail Rocacorba en parelles mixtes

El corredor de la Pobla de Lillet Marc Pérez, l'any passat segon, va quedar 6è a la prova de 30 quilòmetres

Aida Morales
08 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:50h
Núria Picas i Pau Bartoló, entrant a la meta de Rocacorba.
Núria Picas i Pau Bartoló, entrant a la meta de Rocacorba. | Guillem Casanova/Klassmark
Els berguedans Núria Picas i Pau Bartoló han estat la parella mixta més ràpida que ha competit, aquest cap de setmana, a la Trail Rocacorba de Canet d'Adri (el Gironès), un clàssic de la pretemporada del calendari de muntanya. Picas i Bartoló han estat dos dels atletes més aclamats, tant pel seu important palmarès, com per la darrera designació de Picas com a Esportista de l'Any. En aquesta cursa, de 38, 30 o 20 quilòmetres, hi participaven més de 800 corredors, entre els quals Toti Bes, Gerard Morales, David Coma o Marta Molist. 

En categoria masculina, la parella guanyadora de la categoria reina, la de 38 quilòmetres i 2000 metres de desnivell, ha estat la composada per Ferran Sampere i Albet Pujol, que han liderat la prova des del principi. En dones, les guanyadores han estat Mireia Garcia i Emma Fàbrega. 

Pel que fa al trail de 30 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, el guanyador ha estat Gerard Morales, que suma la seva tercera victòria en aquesta distància, per sobre d'Òscar Carrasco i Yeray Duran. El corredor de la Pobla de Lillet Marc Pérez, que el 2015 va quedar segon, ha acabat la cursa en 6a posició. En dones, Marta Molist ha liderat el recorregut, seguida per àngela Castelló i Carme Tort.