Berga construirà rampes als passos de vianants i millorarà el clavegueram del Vall

Les obres tenen una previsió de tres setmanes i produiran alteracions del trànsit durant els primers dies

Redacció
05 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:26h
Mapa de les alteracions del trànsit per les obres.
Mapa de les alteracions del trànsit per les obres. | AjBerga.
L'Ajuntament de Berga ha projectat, a partir de dilluns 8 de febrer, l'inici de les obres de construcció de rampes en diferents passos de vianants de la zona de la plaça de la Creu i del passeig de la Pau. L'objectiu, ha informat en un comunicat, és millorar l'accessibilitat de les persones que pateixen mobilitat reduïda. 

Per a aquestes obres, però, s'hauran de portar a terme diverses restriccions del trànsit, com és el cas de la Ronda Moreta, a la qual no es podrà accedir des de la plaça de la Creu, i el tram nord del carrer Barcelona, que serà provisionalment de pujada. També estarà tallada en sentit nord la Ronda Queralt. Malgrat que les obres als passos de vianants tindran una durada de tres setmanes, les alteracions del trànsit només s'allargaran una. 

Per altra banda, el consistori també iniciarà a partir de dilluns les obres de reparació de diferents punts del clavegueram i paviment del passeig de la Indústria. Aquestes, però, només afectaran zones concretes d'aparcament. Les obres del Vall tenen una previsió de tres setmanes. 
 

Consulta el mapa amb les alteracions del trànsit a causa de les obres