Les tres millors fotografies del concurs #TionsDelVall

Els comerciants entreguen els premis als tres guanyadors

Redacció
01 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:07h
Una de les fotografies guanyadores.
Una de les fotografies guanyadores.
Els comerciants del passeig de la Indústria integrants de Berga Comercial van repartir, aquesta setmana passada, els premis del concurs de fotografia "Tions del Vall", a les tres millors imatges de les categories de la fotografia més divertida, la fotografia més original i la millor col·lecció de tres fotografies. 

En aquest cas, el premi a la més divertida va ser per a Raqueledo (Instagram) amb la imatge "Ens ho passem pipa!". La més original va ser feta per l'usuari d'Instagram anomenat Caminsdelaigua, per "No vull que marxis!" i, finalment, en la categoria de millor col·lecció, el premi va ser per a Tania Codina, amb "Quina Colla!". Cada guanyador va rebre un joc del concurs televisiu "Masterxef".
 
 

Guanyador del Concurs #TIONSDELVALL!--- FOTO MÉS DIVERTIDA ---Premi a la més divertida, de raqueledo (INSTAGRAM), amb la seva foto: "Ens ho passem pipa!"

Posted by El Vall on dissabte, 23 / gener / 2016
 
 

Guanyador del Concurs #TIONSDELVALL! --- FOTO MÉS ORIGINAL ---Premi a la més original, de  caminsdelaigua  (INSTAGRAM), amb la seva foto:  "No vull que marxis!"

Posted by El Vall on dissabte, 23 / gener / 2016
 
 

Guanyador del Concurs #TIONSDELVALL!--- LA MILLOR COL·LECCIÓ---Premi a la millor col·lecció, de Tania Codina (FACEBOOK), amb la seva foto: "Quina Colla!"

Posted by El Vall on dissabte, 23 / gener / 2016
Arxivat a