Isaac Lozano agafa el relleu de Toni Pérez com a president d'ERC al Berguedà

ERC constitueix una nova executiva comarcal amb Lozano, Queralt Fernàndez, Marc Rojas, Eduard Coronado, Josep Colillas, Jaume Giménez , Albert Xoy i Marie Kapretz

Redacció
30 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:39h
Nova executiva d'ERC Berguedà.
Nova executiva d'ERC Berguedà. | ERC
El militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Isaac Lozano serà, a partir d'ara, el nou president d'aquest partit al Berguedà. Així es va decidir aquest divendres en una reunió del Congrés Comarcal, on també es va configurar el que serà la nova executiva del partit al Berguedà. 

Lozano, doncs, agafa el relleu de Toni Pérez, regidor de Puig-reig que, durant els darrers anys, havia ostentat el càrrec de president del partit al Berguedà. Lozano ha agraït “l'esforç i treball” del seu predecessor ja que, segons ha afirmat, ERC ha hagut d'operar en “temps difícils”, tot i els “fantàstics resultats” de les passades municipals. 

Conjuntament amb Lozano, la nova executiva s'acaba de conformar per Queralt Fernàndez al capdavant de la Secretaria d'Organització, Marc Rojas com a secretari de Finances, Eduard Coronado al capdavant de la de Comunicació, Josep Colillas dirigint la Política Municipal, Jaume Giménez a la Secretaria de Relacions parlamentàries, Albert Xoy a Joventut i Marie Kapretz com a secretària de la Dona i Igualtat. 

Segons han informat, els darrers resultats de les eleccions municipals han estat el “catalitzador” d'aquest canvi d'executiva, que anirà orientat a crear i activar les eines necessàries per oferir un bon servei als ciutadans. ERC assegura que continuarà fent feina municipal i també des dels diferents nivells d'implantació parlamentària amb un únic objectiu; fomentar la construcció d'una comarca “millor”.