Nou restaurants comencen la campanya de la cuina de la tòfona al Berguedà

Logos Berguedà, Ca l'Amagat, El Recó de l'Avi, la Cabana, el Niu Nou, el Restaurant Sala, Cal Pajares, La Nau i Cal Fuster oferiran plats i menús degustació amb tòfona

Redacció
29 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:13h

Un cuiner tallant trossos de tòfona. Foto: ADBerguedà.


Nou restaurants del Berguedà estan a punt de començar la ja tradicional campanya gastronòmica de la cuina de la tòfona. Aquesta s'iniciarà el proper 1 de febrer i tindrà continuïtat fins el 15 de març, reafirmant el potencial de la comarca com a terra de tòfones, també, en l'àmbit culinari. 

Segons l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), aquesta campanya és una de les que millor s'estan consolidant a la comarca, conjuntament amb la de la cuina de la caça i la del bolet. Cadascuna d'elles permet configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques i potenciar el talent i la creativitat dels restaurants berguedans, que creen i elaboren diversos plats i menús per tal de donar a conèixer i facilitar la degustació de tots aquests productes. 

Enguany, els nou restaurants que se sumen a aquesta campanya són el Restaurant Logos Berguedà, de l'Ametlla de Merola; Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i el Restaurant Niu Nou, de Bagà; el Restaurant la Cabana, de Berga; el Restaurant el Recó de l'Avi, de Guardiola de Berguedà; el Restaurant Sala, de Berga; el Restaurant Cal Pajares, de Gironella; el Restaurant La Nau, del Guixaró, i el Restaurant hostal Cal Fuster, de Serrateix. Els cinc primers oferiran menús degustació amb tòfona, des dels entrants fins als postres; mentre que els quatre següents, elaboraran plats amb aquest producte.
 

Consulta tots els menús i els plats amb tòfona que oferiran els restaurants

 

Un plat de postres amb tòfona. Foto: ADBerguedà.