Rosa Valls i Jan Margarit defensaran la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a Suècia

Els atletes dels Mountain Runners del Berguedà disputaran la Siljan Snowhoe Festival aquest dissabte a Suècia

Redacció
28 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:30h
Sortida de la Siljan Snowshoe Festival
Sortida de la Siljan Snowshoe Festival | Siljan Snowshoe Festival
Els esportistes i membres dels Mountain Runners del Berguedà Rosa Valls i Jan Margarit seran dos dels sis esportistes catalans que defensaran la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a la Siljan Snowhoe Festival de Rattvick (Suècia). Segons la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, els esportistes viatgen aquest dijous cap al país nòrdic, on esperen uns bons resultats en la cursa. 

Per als catalans, la Siljan Snowshoe Festival servirà per preparar la gran cita internacional de l'any, el Campionat del Món de Raquetes de Neu, que se celebrarà a la Vezza d'Oglio (Itàlia) el 6 de febrer, en el marc de La Caspolada. A Rattvick el circuit serà de nou quilòmetres i uns 200 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a la mateixa ciutat. 

En aquest cas, el seleccionador català, Just Sociats, que també competirà, coneix bé la prova ja que, el 2014, va acollir el campionat del món i ell es va penjar la medalla de bronze. En aquest cas, doncs, els catalans parteixen com uns dels principals favorits, tot i que amb grans rivals com el suec Magnus Jensen i el francès Stephane Ricard.