El Berguedà prepara autocars per anar a la manifestació contra el Pla Hidròlogic

La mobilització es farà a Amposta el diumenge 7 de febrer | Els autocars sortiran de Berga a les 7.00 del matí

Redacció
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:07h

Imatge d'arxiu d'una acció simbòlica de la PDE contra el pla de conca Foto: Sílvia Berbís


El Berguedà també serà present a la gran manifestació que s'organitza el proper diumenge 7 de febrer a Amposta en contra del Pla Hidrològic de l'Ebre que el govern espanyol ha tornat a desencallar. Per aquest motiu, tant l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) com Òmnium Cultural del Berguedà han organitzat autocars que sortiran des de Berga el mateix diumenge, i que traslladaran els manifestants a Amposta. 

Segons han informat, la sortida des de la capital del Berguedà serà a les 7.00 del matí des del passeig de la Pau, i la tornada a les 18.00 hores des de l'Ebre. L'autocar tindrà un preu de 25 euros i, si es vol comprar el tiquet del dinar per a una gran arrossada, costarà 38 euros. En aquest sentit, les inscripcions al dinar es poden fer, com a màxim, durant aquest dimecres a través de berga@assemblea.cat i bergueda@omnium.cat. 

La concentració es farà el diumenge 7 de febrer a 2/4 de 12 del migdia al Parc dels Xiribecs d'Amposta. Mitja hora més tard es donarà començament a la manifestació. Els organitzadors recomanen anar de blau per fer visible la gran riuada de gent que es mobilitzarà.
 

Aigua i nació; encara hi ha esperança

Arxivat a