El contingut del programa d'actes de la Patum es reduirà per estalviar costos

Es repartiran 11.000 programes bàsics, i es posaran a la venda 3.000 fulletons més complexos i elaborats, similars als que es repartien fins ara

Redacció
24 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:42h
Patum
Patum | Adrià Costa
Els programes d'actes que normalment s'imprimien i repartien a les diferents llars de Berga durant la Patum es modificaran i veuran reduïda la seva informació. En aquest cas, i segons s'ha aprovat al Patronat Municipal de la Patum, els nous programes recolliran tota la informació indispensable de la festa, tot i que no aquells textos de caràcter històric, sociològic, antropològic o literari, com s'havia fet fins ara. 

D'aquesta manera, els 11.000 exemplars que es repartiran tindran menys pàgines, seran amb un format més pràctic i contindran informació dels actes, actes paral·lels i recorreguts de les passades, entre altres, sense aprofundir en la festa com darrerament. A part de a les llars, també se'n podran trobar a l'Ajuntament de Berga i a l'Oficina de Turisme. 

Per altra banda, i per no perdre el volum d'informació més atemporal sobre el coneixement i història de la Patum, s'imprimiran uns 3.000 programes exclusius que, seguint el format habitual de les darreres dècades, inclouran més informació de la festa berguedana. Segons han indicat, aquests programes es posaran a la venda a un preu assequible que permeti cobrir la despesa, i que s'acabarà de fixar en els propers mesos, en funció del cost dels mateixos. 
Arxivat a