Picabaralla entre David Font i Jordi Pujals sobre la presència del Berguedà a FITUR

Els dos polítics berguedans de CDC i ERC contrasten visions sobre la representació de la comarca a la Fira Internacional del Turisme

Redacció
21 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:40h
FITUR
FITUR | Facebook FITUR
Dos dies de tuits, retuits i punts d'acalorament, ha estat la discussió que han tingut, aquests últims dies, el president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), David Font, i el regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Berga, Jordi Pujals. 

Tot ha començat quan el republicà ha retret que el Berguedà no tingués presència a la Fira Internacional del Turisme (FITUR), que es realitza del 20 al 24 de gener a Madrid. Respecte d'això, i sempre citant l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que no s'ha volgut involucrar en la conversa, Font ha contestat i li ha demanat a Pujals que deixi "d'intoxicar". "Et veig fora de lloc amb les teves paraules", li ha contestat el regidor republicà de Berga al convergent, que també li ha demanat que tingui "menys prepotència". 

A partir d'aquí, s'ha entrat en un joc de preguntes i respostes sobre la representació personal o no, del Berguedà, a FITUR, i sobre el fet de ser o no expositors concrets en aquesta fira.