Juli Gendrau deixa la delegació del Govern amb una carta d'agraïment

L'exdelegat del Govern agraeix la “feina constant i persistent” de tots els responsables territorials de la Generalitat

Aida Morales
20 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:43h

L'exdelegat del Govern a la Catalunya Central Juli Gendrau Foto: Pere Gendrau


El ja exdelegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, que ha fet el traspàs de poder aquest dimecres a la republicana i exalcaldessa de Santpedor Laura Vilagrà, s'ha volgut acomiadar de la delegació amb una carta d'agraïment. “Vull deixar constància de l'acollida i el recolzament que en tot moment heu dispensat a les iniciatives i a les actuacions que he portat a terme”, ha declarat en aquest escrit. 

Segons afirma, durant el seu mandat al capdavant de la delegació ha treballat “en benefici del servei públic” i per “l'interès general” a la Catalunya Central, amb un objectiu bàsic; el de consolidar la presència i l'activitat del Govern en aquest territori. Sobre això, confia que “s'ha complert”, i ha volgut agrair l'interès i la “feina constant i persistent” de tots els responsables territorials de la Generalitat. 

“Us vull expressar el meu agraïment personal per la vostra col·laboració institucional”, ha acabat afirmant Gendrau que, finalment, ha posat la seva persona a la disposició d'aquesta delegació “com a servidor de la Generalitat i de Catalunya”.
 

CARTA íntegra de Juli Gendrau 

Arxivat a